Post by saddgraphlingnatlobs on Feb 7, 2022 21:43:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli a kristályok feltörését ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
A probléma az, hogy nem hagyod, hogy a peapl sokáig játsszon a játékkal, más szóval én elkezdtem, és rohansz, hogy áttekintést kapj, időt kell hagynod peepl-nek a játékhoz.
Szép képek, de nem szép játékok Megnyitottam ezt a játékot nem nyílt meg sokszor nyitottam de a nem nyílik meg rossz játék nagyon rossz
Megcsalnak
Letöltés banana Kong Android ingyenes. Töltse le a film lányok 2015. Nyilatkozat 142 cikk minta letöltés. A zico lánc torrent letöltés.
Ez a játék annyira addiktív. De adhattam volna 5 csillagot, de van egy probléma, egy hónapig játszom ezt a játékot, és megnyitom a játékhoz, és automatikusan bezár. És az a szomorú, hogy mindent teljesen frissítek. És ugyanezt teszi, miután napokkal a frissítés előtt játszott. Aztán letöltöm a játékot, és ugyanazt ismétli. Javítsd ki, különben végleg törlöm🙁
Egy gyönyörű játék a színes dzsungelben, ami miatt újra és újra játszom vele. Bízzon bennem, soha nem fog unatkozni ebben a játékban.
Elmegy😐😑
Jó meg minden de egy idő után uncsi de azért jó, aki ideges az ne töltse le
ez egy szörnyű játék, nem is tudom letölteni, és csak hirdetések vannak benne.
Meg tudnád javítani, amikor a google play új rekordról ad információt, amikor a játék még fut, és a játékra nem lehet kattintani
Banana Kong az App Store-ban
A Banana Kong szívás, hogy a betöltése örökké tart, és túl sok a hozzáfűzés, ezért nagyon rossz értékelést kell kapnia mindenkitől, aki fáradt a letöltésével.
ez a játék VALÓBAN megállítja Önt a hirdetéssel való játék közepén. hihetetlen. ne játssz vele.
Banana Kong Action xsms
Vicces és buta, néha jó
Szegény játék zavar...
Egy idő után már olyan kihívások vannak amik szinte lehetetlenek
Legfrissebb ingyenes Android játékok - Androidsis
Amikor megszerzi az eredményeket, lehetetlenné válik a játékkal való interakció, ami gyakran halálhoz vezet
Jó volt
Az MI note 8 pro csak fél képernyőt jelenít meg. Kérem, javítsa ki a hibát.
Angry Birds 2 Nezahtjevne igre qqd
Godzilla vs Kong, a következő 1.4-es verzió a PUBG Mobile-ban az APK- ... arany ászt és egy különleges "Banana Bonanza" tárgyat szerezzen.
A kincs keresők 2 az elvarázsolt vásznak ingyenesen ...
szórakoztató játék. sok különböző kihívás, de nem lehetetlen elérni. amint elkezd játszani, függőséget okoz
Unalmas . Újra és újra ugyanaz. Az árak túl magasak ahhoz, hogy bármit is vásároljunk ebben az üzletben.
a képernyő folyamatosan eltűnik, ahol nem látja az alsó talajt. kérlek javítsd ki ezt a hibát nagyon frusztráló
Banana Kong Action bjsz
Nosztalgikus, és a gyerekkoromat juttatja eszembe. Sokat változott gyerekkorom óta
Jól fut meg minden de unalmas kb 10percre le köt ès ennyi Sony Xperia L
szerintem baromsag!!!
App ajánló – Banana Kong - Nagy Attila blogja és agymenései
A pc suite letöltés ios. ... Hogyan töltsük le a könyvet az ibooks az iphone itunes-on keresztül. ... Banana Kong torrent letöltés.
Láttam már jobbat
A Banana Kong egy szórakoztató platform-stílusú játék az Android számára, amelyben Kong, ... Szórakoztató és kiváló platform, amely az iOS-ről származik,
Ez egy nagyon jó offline időmúló játék. Nagyon szeretem és szabadidőmben játszom
A legjobb játék csak vigyázni kell hogy a víz alattnem nyalja ki lukad a krokodil na csummiiiiiii
Tetszik, de azt kívántam, bárcsak több kihívás is lehetett volna benne, mint a küldetések.
Nagyon jól fut tableten!
A játék jó, de Kong megy a következő világba, majd indítsa újra a játékot, a javaslatom az, hogy ne indítsa újra, plz kezdje a kiindulópontot